24 Aralık 2013 Salı

Surveyhead Gider İpoll Gelir




Bilindiği üzere anket doldurularak para kazanılan siteler çok azdır . Anketlerle gerçek manada  para kazandıran site surveyhead sitesini bilmeyen yoktur . Geçtiğimiz aylarda surveyhead sitesi kapandı .Verilen açıklamada site isminde değişikliğe gidilecektir ve site içeriği değişmeyecektir bilgileri bulunmaktadır .







Evet değişiklikle beraber surveyhead sitesi ismini "ipoll" olarak değiştirdi .Yeni çağrışımlara bu site ile seslenecek.Bu yeni isimle sitenin kastı sitenin mobil uygulamarına da yer verebilmektir .İphone uygulamasını kullanıcılarına sunmuştur .







Hoşçakal Surveyhead Hoşgeldin İpoll .

Web siteye" www.ipoll.com" adresiyle ulaşabileceksiniz .



Bizi Takip Etmeye Devam Ediniz ..Saygılarımla .

1 yorum:

  1. Bende fitness vücut geliştirme hakkında bir blog sitesi açtım. Bu site daha yeni fakat aynı konuda eski bir blogum daha var. 3 yıl önce açtığım blogda sadece bir kaç içerik var yeni açtığım blog sitesinde ise bir sürü organik içerik var ve eski açtığım blog sitesi daha çok hit alıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta site hit artırma yöntemi olarak sitenin domain yaşı. Yani siz naparsanız yapın sitenin domain yaşının en az 3 yıl olması şart. Ne kadar eski o kadar hit demektir. Başka bir hit arttırma yoluysa link değişimi fakat ilginç orjinal konular içeren yani herkesin merak ettiği fakat kimseninde bu konuda yazmadığı blog siteleri daha çok hit alıyor. Yani burada sitenin hit alması için öncelikle genel konularda değil birazda özel konularda yazmak. Bu arada paylaşım için teşekkürler. Yalnız blogunuzun eski olduğunu görüyorum. Arşivlerinizde baktığım kadarıyla şubat ayında blog yazmayı bırakmışsınız. Bilemiyorum belkide pes etmişsiniz.
    Bence birazda bu işler azim işi. Birden olmuyor. Hit kazanmak özel konuları ele alıp merak uyandırmak. Birazda megaloman olmayı gerektiriyor. Her şeyin başında azim diyorum. Azmin elinden bişey kurtulmaz. İnsanlar site ya da blog açar. Sonrada acele edip hit kazanmak ister. Çok yönlü düşünecek olursak. Hit kazanmak ya da para kazaanmak için site açarsak sonu hayal kırıklığıyla bitiyor. Bence amaç öncelikle insanlara bazı konularda hizmet etmek için site açmak. Başka bir konuysa site açıp facebookda reklam vermek. Bu sadece belirli bir süre hit almanızı sağlıyor. Fakat insanlar reklamlarda sitenizi ziyaret eder. Kopya ya da alışılagelmiş bazı içerikler gördüğünde bunu hissederler ve verdiğiniz reklam paraları boşa gider. Demek istediğim hit kazanmak için orjinal konular seçip yaratıcılığın gelişmesi ki bu da zamanla olacak şeydir. Ayrıca sizlere orjinal içeriklere yani organik içeriklere ve yaratıcı bir faaliyetle devam edem bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim. Belki size bir fikir verir. http://fitnessbodybiz.blogspot.com.tr < Örnek site linki .. Riplerinizi bekliyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil